Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Català  |  Español
Home · Productes · Alumini · Corredisses · NEXUS 70 RPT PLUS

Alumini · Corredisses

Sistema idoni per a la recerca d’un espai útil, cada vegada més escàs. Pràctic i econòmic. Ideat per dur a terme execucions de grans dimensions. Eficiència energètica mitjançant l’opció d’aïllament tèrmic i millora del confort amb l’atenuació acústica que confereix la patent Canal elevada. Línies avantguardistes inequívocament Innalthech.

 
 

NEXUS 70 RPT PLUS

Corredissa perimètrica amb ruptura de pont tèrmic mitjançant poliamides de 24 mm. S’ha adaptat a les últimes tendències arquitectòniques i estètiques. Té un preu equilibrat i una gran estanquitat. Incorpora la tecnologia “canal elevada”; això li permet oferir millores extres en la qualitat del tancament i també en les prestacions tèrmiques i acústiques. El resultat final és òptim, i per això la converteix en una de les corredisses més utilitzades.

Prestacions en banc d’assajos
Permeabilitat a l’aire: 3
Estanquitat a l’aigua: 5A
Resistència al vent: C2
Atenuació acústica: 31 dB
Transmitància tèrmica: 2,72
Dimensions: 2000 x 1500. Vidre: 4/10/4 baix emissiu

 

Compartir

 

Descarregar pdf