Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Català  |  Español
Home · Productes · Alumini · Corredisses · NEXUS 70

Alumini · Corredisses

Sistema idoni per a la recerca d’un espai útil, cada vegada més escàs. Pràctic i econòmic. Ideat per dur a terme execucions de grans dimensions. Eficiència energètica mitjançant l’opció d’aïllament tèrmic i millora del confort amb l’atenuació acústica que confereix la patent Canal elevada. Línies avantguardistes inequívocament Innalthech.

 
 

NEXUS 70

Corredissa perimètrica molt versàtil i amb múltiples aplicacions. És la germana gran de la NEXUS 60, amb qui comparteix línies estètiques. Però aquesta permet realitzar obertures més grans i amb vidres més pesants. Incorpora la tecnologia “canal elevada”. Amb això aconsegueix unes prestacions d’estanquitat i aïllament tèrmic i acústic insuperables. Tot plegat a un preu equilibrat i amb una gran facilitat de muntatge.

Prestacions en banc d’assajos
Permeabilitat a l’aire: 3
Estanquitat a l’aigua: 7A
Resistència al vent: C2
Atenuació acústica: 32 dB
Transmitància tèrmica: 3,37
Dimensions: 2000 x 1500. Vidre: 4/8/4 baix emissiu

 

Compartir

 

Descarregar pdf