Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Català  |  Español
Home · Productes · Alumini · Barana · BARANA

Alumini · Barana

La barana, sinònim de seguretat, ha de ser també sinònim de durabilitat i estètica. L’alumini compagina integralment totes tres característiques. Permet modelar el projecte, conferir-li personalitat, donar-li tocs de color i singularitat. En definitiva, impulsa que qualsevol somni constructiu es faci realitat.

 
 

BARANA

Barana d’alumini d’una solidesa extraordinària i un acabat refinat. L’alumini permet crear baranes d’una durabilitat inigualable, sense manteniment. El sistema disposa de més de 450 accessoris que permeten assegurar gairebé la totalitat de les solucions constructives, tant en opcions de barrots com de vidre.

Homologació segons les normes UNE 85-237-91, UNE 85-238-91 i UNE 85-240-90, tant per als sistemes de vidre, amb un vidre 3+3 i 4+4, com també per als sistemes de barrot. Compleixen amb el CT I (DB SU-1 i DB SE-AE).

 

Compartir

 

Més fotos