Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Català  |  Español
Home · Productes · Alumini · Protecció solar · DELTA OPACITY

Alumini · Protecció solar

El sol és el motor de la vida. Hem de comprendre el seu cicle vital per aprofitar-ne les propietats i així estalviar energia. El nostre deure és contribuir a fer un món més sostenible. La multitud de sistemes i aplicacions disponibles permeten modelar la llum i racionalitzar l’entrada de radiació calòrica. Aplicacions cada dia més necessàries i en auge. Dissenys de línies suaus, d’acord amb la formulació estètica Innaltech, que imprimeixen caràcter a qualsevol façana.

 
 

DELTA OPACITY

Delta opacity és un programa concebut per al control solar de grans estructures, encara que també pot ser adequat per a la realització d'altres configuracions de format més petit, en les quals ofereix una major seguretat.

Conté tres tipus de làmines segons les exigències: de 160 mm, de 210 mm i de 320 mm, que es poden col·locar tant verticalment com horitzontalment.

Les dimensions de les làmines ens permeten un control solar idoni per modular la calidesa de la llum i conservar una visió perfecta de l’espai exterior. Línies el·líptiques, suaus i adequades, que ofereixen una resolució dins la traça de les tendències interioristes i arquitectòniques actuals.

El programa Delta opacity, en les seves tres modalitats, pot ser aplicat als sistemes de suport Galana i Omega.

 

Compartir