Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Català  |  Español
Home · Productes · Alumini · Protecció solar · LINEAL SHADOW

Alumini · Protecció solar

El sol és el motor de la vida. Hem de comprendre el seu cicle vital per aprofitar-ne les propietats i així estalviar energia. El nostre deure és contribuir a fer un món més sostenible. La multitud de sistemes i aplicacions disponibles permeten modelar la llum i racionalitzar l’entrada de radiació calòrica. Aplicacions cada dia més necessàries i en auge. Dissenys de línies suaus, d’acord amb la formulació estètica Innaltech, que imprimeixen caràcter a qualsevol façana.

 
 

LINEAL SHADOW

Lineal Shadow és un programa de solucions basat en el control solar per mitjà de l’ombra. És a dir, buscar l’entrada de la llum indirecta i jugar amb les tonalitats que ens atorga, depenent de les estacions de l’any i de les hores del dia.
El control solar s’exerceix mitjançant uns tubs d’alumini que poden ser rectangulars o romboides. Segons la configuració, el xassís de subjecció queda ocult, cosa que dóna a tot l’element una aparença arquitectònica avantguardista.

El programa és molt adequat per a la confecció de “façanes vives”, que consten de bastidors corredissos, al llarg de terrasses i balcons. El programa Lineal Shadow, en les seves dues modalitats, pot ser aplicat als sistemes de suport Galana i Omega.

 

Compartir