Finesconfort

El millor tancament del 2019

31/12/2019

 

Al llarg d’aquest any 2019 hem intentat respondre a través d’aquest blog, a algunes de les preguntes i dubtes més habituals en relació als tancaments d’alumini i pvc.

Ens hem traslladat al passat, per descobrir quin és l’origen de l’alumini, un dels elements més comuns a l'escorça terrestre, descobert l’any 1808 pel britànic Sir Humphrey Davy, així com l’origen de les finestres, producte d'una llarga evolució que es remunta a l'origen dels primers assentaments humans.

Tot i que les portes i finestres d'alumini i PVC necessiten un manteniment mínim, és important revisar-les de tant en tant per allargar la seva vida al màxim i que es conservin en perfecte estat com el primer dia. Per això hem vist com mantenir les nostres finestres com novesi allargar la seva durabilitat, i en cas que arribi el moment de fer canvis en els tancaments de la nostra llar, també quina és la millor època de l’any per renovar les nostres finestres(un canvi que pot resultar-nos rendible tant econòmicament com a nivell de qualitat de vida), quins factors són els més importants a l’hora d’escollir tancaments, com ara el tipus d'obertura, el vidre i el material (pvc o alumini, alumini amb RPT) i també l’important paper que juguen els tancaments en la seguretatde la nostra llar.

Com aprendre a mantenir fresca la nostra llar a l’estiufent un consum responsable dels equips de refrigeració i com estalviar en les factures de calefaccióa l’hivern han estat alguns dels tips que també hem volgut aportar enguany.

Els nostres millors desitjos per a aquest any nou 2020 en el que seguirem compartint encara més i millors consells que esperem us siguin de gran utilitat.

Si necessiteu assessoramentno dubteu en contactar amb els nostres professionalsi informar-vos sobre les millors prestacions segons les vostres necessitats. Fines Confort us pot ajudar! 

Feliç any nou!