Finesconfort

Tancaments: estalvi energètic i econòmic.

26/11/2018

El medi ambient és la nostra responsabilitat i tenir-ne cura, també repercuteix en les nostres butxaques.

Avui dia, millorar l'eficiència energètica és el sistema més ràpid i rendible per contribuir a la minimització de l'escalfament global.

La demanda energètica està augmentant ràpidament a causa de diversos factors com la reducció de la mida de les unitats familiars, el creixement del sòl habitable per càpita i l'augment de l'ús d'equipament domèstic consumidor d'energia. Però gran part de l'energia que es consumeix a les llars es deu a la climatització.

Podem reduir el nostre consum energètic utilitzant l'energia de manera més eficient, invertint en equipament domèstic energèticament eficient i en mesures d'estalvi energètic, així com adoptant un estil de vida més sostenible pel que fa a l'ús de l'energia.

La quantitat de calor necessària per mantenir un habitatge a una temperatura confortable depèn, en gran mesura, del seu aïllament tèrmic.

Pràcticament tots els habitatges construïts abans de 1980 no tenen aïllament tèrmic, pel que és una assignatura pendent dins del camp edificatori existent.

És imprescindible entendre la necessitat de comptar amb tancaments adequats ja que són estructures essencials en el nostre estalvi energètic. Mitjançant una adequada estructura de tancaments es pot estalviar en calefacció i refrigeració entre un 9% i un 25%.

Per això, en els últims anys, l'alumini s'ha convertit en un dels protagonistes en les diferents accions realitzades dirigides a complir amb els objectius marcats per la Directiva Europea d'Eficiència Energètica (l'actual és la UE 2018 844).

El canvi dels tancaments, a favor d'altres més eficients energèticament, redueix l'import de les nostres factures, impulsa l'eficiència energètica, redueix l'impacte mediambiental i augmenta el confort de les nostres llars.

La transmitància tèrmica, és la clau per crear llars sostenibles i ser amables amb el medi ambient, un doble acord entre els nostres tancaments i la nostra climatització, al qual els diferents agents del sector, i la societat hem d'arribar.

Si t'estàs plantejant ser més amigable amb el medi ambient i estalviar en climatització no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Fines Confort et pot ajudar!