Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Aceptar

Català  |  Español
Home · Productes · Colors

Colors

Innaltech no solament és el líder en el desenvolupament de sistemes i la innovació de solucions constructives, sinó també en la creació d’acabats avantguardistes i d’alta qualitat. Aquesta última ratificada pels segells QUALICOAT per al lacat i EWAEURAS per a l’anoditzat.

L’extensa gamma de colors i acabats Innaltech, impulsen a la marca a tenir una competitivitat extra i a ser pioners en una decidida aposta pel disseny i la singularització dels projectes.

Dividim la gamma de colors en sis grups, segons l’aparença:
_ RAL estàndard. 46 colors sense necessitat de mínims.
_ RAL estàndard mat. 16 colors sense necessitat de mínims.
_ RAL estàndard mat texturat. 16 colors sense necessitat de mínims.

 

_ RAL metal·litzat. 44 colors. Els més utilitzats no tenen mínims.
_ Imitació de fusta. 29 colors sense necessitat de mínims. Possibilitat d’acabat llis o texturat.
_ Natura. 7 colors sense necessitat de mínims. Possibilitat d’acabat llis o texturat.
_ Anoditzat. 16 colors. Els més utilitzats no tenen mínims.

Entre tots aquests colors es pot trobar la gamma ideal per a qualsevol projecte. Si, en les diferents categories, malgrat tot, no hi ha el color que es busca, podem crear els colors a demanda, a partir d’una mostra.
Per als professionals del sector, disposem de mostres físiques, només cal contactar amb nosaltres per sol·licitar més informació.